Menu

Våra tränare

Dressyrträning för Ditte Egholm Nielsen

Ditte kommer att träna våra dressyrintresserade medlemmar på torsdagar.

Nu drar vi igång dressyrträningarna i Åstorp på torsdagar med B-tränare Ditte Egholm Nielsen. Jag är exam B-tränare i Dressyr och St Georg domare samt unghäst domare. Jag har själv tävlat framgångsrikt i Grand prix med placeringar och tagit fram flera svårklass hästar och EM- och SM- ekipage på ponny, jun och YR-nivå.
Det skall bli jättekul att få jobba med er på Åstorps RF:s fina anläggning!
Alla är välkomna oavsettt nivå.
Priser:
Privatlektion (dvs 1 rider)
½-timme 450:-
Finns det intresse  för en knattegrupp med 4-5 ekipage är ni jättevälkomna.
Boka på tel 0709841052

Hoppträning för Maria Sjögren

Maria är C tränare i hoppning och har själv tävlat till och med 150 hoppning. År 1996 red hon sitt första SM, då på B-ponny. Från ponnytiden har hon två SM-silver och har även deltagit i NM. I meritlistan ingår också ett flertal junior och Young rider SM med en fjärde placering i Agria juniormästare i Globen.

Som unghästuppfödare och utbildare har hon deltagit många gånger i Breeders, Elmia, Falsterbo med flera championat. Maria arbetade under ett år, 2004, hos Rolf-Göran Bengtsson i Tyskland. Nu tränar Maria ekipage på alla nivåer, ponny och häst och ser fram emot en spännande träningshöst i Åstorp.

Maria bor på en gård utanför Östra Ljungby tillsammans med sin familj, sambo Arvid och döttrarna Cornelia och Lovisa. Hon arbetar heltid med att träna sina elever och utbildar såväl egna som andras hästar.

Är du intresserad av att vara med så anmäl dig direkt till Maria på tel 0760 39 11 60. SMS går också bra. 2-3 grupper med 4-5 elever per grupp beroende på intresse. Träningarna kostar 300 kr per gång.

 

Allroundträning för Inger Utzon

Allroundträningen på måndagar är:
En grupp jämna veckor för nybörjare/mindre barn (rider själv eller med ledare, bommar och låga hinder om man vill.
En grupp udda veckor för ponny/storhäst.
En grupp varje vecka “vuxengrupp” med stora hästar och större ponnyer.
Det blir många träningstips, miljöträning, olika dressyr-, markarbets- och lättare hoppövningar som passar för alla; unghästar, dressyrhästar, hopphästar och “skogsmullar”.
Tränare är utbildad ridlärare level 3 Inger Utzon som har arbetat med hästar i ca 40 år. Som hästskötare åt Maria Gretzer, ridlärare, ridskolechef och egen företagare med utbildning av ryttare och hästar. Ingen riktig tävlingsmänniska men har tävlat upp till medelsvår klass både i dressyr, hoppning och fälttävlan. Numera ponnymamma till Jonna som tävlar framgångsrikt i fälttävlan.
Målet för träningen är, förutom det roliga och nyttiga att rida i en grupp, bra omväxlande grundridning med glada och hållbara hästar!
Träningen kostar 150 kr/gång. Anmälan och frågor till Inger på sms 0739251117 eller messenger.

Träning för Sandra Higgins

Sandra Higgins heter jag och är utbildad Svensk ridlärare SRL1. Erfarenhet av inridning- och unghästutbildning och att hålla träningar hemma på min egen gård. Stort fokus på grundridningen och att varje ekipage ska utvecklas i sin takt. Varannan torsdag ojämna veckor håller jag träningar i Åstorp, en ponnygrupp med mindre ponnys som befinner sig på lätt e/d nivå, upp mot lätt b nivå (kl. 18.15). En grupp kl. 19.15 för större ponnys och storhästar där unghästar är välkomna.

Kontakta mig vid intresse på 076-896 26 75.